Morten Münster
Adfærdsekspert – foredragsholder og underviser

Charlotte har som min PA fået styr på mit liv og sørger for, at der er tjek på alt fra kalender til inboks, service og struktur. Det har skabt en mærkbar forskel i mit liv. Flere timer? Begynd her.

Christina Boutrup
Kina ekspert – Journalist og foredragsholder

Anja Vintov
Uddannelser og Retreats

“Mit liv, mit arbejde blev nemmere, da Charlotte kom ombord”

Robert Jørgensen
Mindfullife Institute – Kurser, udd. og retreats

Charlotte har i 3 år varetaget rollen som koordinator hos Mindfullife. Hun står for den daglige kontakt med kursister og en række samarbejdspartnere på en måde så alle føler sig godt taget hånd om både personligt og professionelt.

Det har afgørende værdi for en virksomhed som Mindfullife.

Liss Nordstrom
Leadership in Time

Charlotte er super god til at holde flere bolde i luften, til at spille dem videre og ser muligheder istedet for begrænsninger.

En sand fornøjelse at samarbejde med Charlotte som teamplayer.

Kenn Hansen
Kommunikationsekspert

Heinrich Johansen – Hovedunderviser
Mindfulness – Meditation & Lederskab

 

Charlotte er min uvurderlige hjælp i dagligdagen til at binde det hele sammen, så jeg kan koncentrere mig om at undervise og udvikle nye kurser og uddannelser. Hun er min præcise og overskudsagtige samarbejdspartner, der altid går direkte efter at skabe de løsninger som både jeg og mine kunder er mest tilfredse med. Mine allerbedste anbefaling og store taknemmelighed til hende.

Mette Højen
Erhvervsretoriker og ledelsesrådgiver

Carina Egli
PA & Coordinator for Chris MacDonald

Charlotte er meget engageret og yderst professionel i sin håndtering af koordinerings opgaver overfor vores firma.

Altid super stabil, har overblik og god til at lytte til samarbejdspartneres behov for informationer og på kundens ønsker.

Vibeke Hastrup
Skuespiller og kreativ katalysator

Charlotte er en uvurdelig sparringspartner for mig i udvikling af min virksomhed. Hendes skarpe øje og kompromisløshed har i høj grad været med til at finpudse mit produkt.

Herudover er hun med sin tilgang til kunderne en stor hjælp – hun ordner det praktiske og jeg kan koncentrer mig om det det handler om for mig at formidle historier. Jeg ser et samarbejde med DinPA i mange år fremover.

Christian Ørsted
Ledelsesrådgiver, forfatter og foredragsholder

Morten Vium – NetværksAkademiet

Charlotte har gjort min arbejdsdag nemmere siden februar 2015. De fleste af mine dage går med undervisning ude hos mine kunder og mit samarbejde med Charlotte har gjort at kontoret altid er åbent. Telefonen bliver taget, der bliver reageret hurtigt på henvendelser og aftaler bliver booket. Mens jeg underviser! Det har vist sig at være guld værd for vores salg, men også for mit overblik og overskud. Jeg har sagt det mange gange til folk jeg sparre med: Alle burde have en Charlotte !

Anette Prehn
Sociolog og videnskabsformidler

Lars Mogensen
Conflict.dk

Charlotte er nem at samarbejde med, og både jeg, deltagerne på mine uddannelser og mine samarbejdspartnere har nydt godt af at have Charlotte til at koordinere tingene i hverdagen.

Vi har haft et rigtig godt samarbejde.

Charlotte Hjorth, ADHDkompagniet
ADHDkompagniet

Jeg har mange idéer til udvikling af min virksomhed, og med Charlotte har jeg fundet en rigtig god og loyal Personlig assistent, som jeg kan spare med og som gerne bidrager med feedback og forslag.

Charlotte er let at arbejde sammen med, er engageret og yderst effektiv. Takket været DinPA har jeg fået mere tid til at koncentrere mig om de opgaver, som jeg virkelig brænder for.